Hulp op Afstand

Om onze klanten een nog betere service te bieden, hebben een module "Hulp op afstand". Deze module kan u momenteel als Autosoft klant gratis gebruiken voor allerlei kleine problemen waarvoor u de PC niet moet binnenbrengen.

Welke problemen ?

• Installatie van software
  • Installatie van JAVA-runtime of aanverwanten
  • Installatie en configuratie van de meest courante online bankpakketten
  • Installatie van printers en randapparaten
  • Installatie van e-mail en/of internet browsers
  • Vaststelling van problemen gerelateerd aan spyware of virussen (dient u uw Pc binnen te brengen?)

Algemeen houden wij hier de regel dat een "Hulp op afstand" interventie niet langer dan 5 à 10 minuten in beslag mag nemen.
Wenst u hier uitgebreid gebruik van te maken, of wilt u supportblokken aankopen om langer dan 10 minuten gebruik te maken van deze module, dan kan u ons hiervoor contacteren.

Hoe gaan we te werk ?

• U neemt telefonisch met ons contact op, en meldt ons dat u gebruik wil maken van "hulp op afstand".
  • U start de module "Hulp op afstand" via de rode knop rechtsbovenaan deze pagina.
  • Het 1ste getal is het ID, dit moet u doorgeven zodat wij connectie kunnen maken met uw PC.
  • Het 2de getal is een sessie wachtwoord. Dit wachtwoord hebben wij nodig om verbinding te kunnen maken met uw PC.

Vereisten om gebruik te maken van deze module ?

• Een werkende internet verbinding is noodzakelijk !!!